Der er ikke meget ligestilling, når det kommer til skilsmisser

Ideer til gaver til kæresten

Der findes efterhånden mange mærkedage, hvor en gave er obligatorisk. Der er fødselsdage, årsdage, juleaftensdage og valentinsdage. Mange kærester giver hinanden gaver disse dage, og nogle giver sikkert også gaver til hinanden på andre end blot disse dage.

Hvis man er en af dem, der forærer kæresten en gave i forbindelse med ovenstående anledninger, skal man diske op med mindst fire gaver hvert år. Det er ret mange gaver, og det stiller store krav til ens kreativitet, desto længere forholdet bliver.

Redaktionen på ‘Find en kæreste’ er både kreative og yderst hjælpsomme. Derfor har vi samlet en masse fede gaveforslag, som forhåbentligt kan inspirere dig til at finde den perfekte gave, der gør din kæreste yderst lykkelig på årsdagen, fødselsdagen, eller hvad anledningen nu engang er.

Her følger en række gaveforslag til kæresten. Uanset om du har planer om at give en fræk, sød eller sjov gave, kan du finde et forslag, der utvivlsomt matcher, hvad du søger, men som du endnu ikke har fundet.

Går din kæreste med smykker eller armbåndsur? – Giv ham accessories i gave

Accessories leder rigtig mange menneskers tanker hen på femnine pyntegenstande som ringe, armbånd og halskæder, men accessories behøver på ingen måde at blive forbundet med noget feminint.

Rigtig mange fyre går med accessories, og man behøver hverken være metro- eller homoseksuel for at benytte accessories. Man behøver blot at være en moderne, stilfuld mand.

Hvis din kæreste ikke allerede har et rigtig flot ur, er vi sikre på, at han vil sætte stor pris på et sådant i gave. Hvis han allerede har et, kan du sikkert sagtens finde andre accessories, som vil glæde ham.

Herunder har vi samlet en række konkrete gaveforslag inden for kategorien accessories. Blandt forslagene finder du blandt andet et par stilrene ure samt flotte, moderne halskæder:

Giv din kæreste en fræk gave – Gør ham vild i varmen

Hvis din kæreste er eventyrlysten og ikke plejer at være bange for at prøve nye ting, hvad angår det seksuelle, kan du roligt give ham en fræk gave. Det vil han uden tvivl værdsætte rigtig meget. Hvis du vælger at gå den frække vej, anbefaler vi dog, at du vælger at give ham gaven på et andet tidspunkt, end når hele den pukkelryggede er inviteret til boller og kakao.

Der er mange forskellige muligheder, når det kommer til frække gaver. En ting, der plejer at være en stor succes, er et frækt kostume og en uforglemmelig tur i kanen, hvor du lader din kæreste gøre ting, han ikke plejer at få lov til.

For at give en fræk gave behøver du faktisk ikke engang at have pungen op af lommen. Du kan også være kreativ og lave dine egne frække gavekort, som din kæreste kan bruge, når han har lyst. Det kunne være gavekort til:

  • Oralsex
  • Analsex
  • Massage
  • Sex i et prøverum
  • Handjob
  • Trekant

Det er kun fantasien, der sætter grænser, og du ved naturligvis bedst selv, hvor dine grænser går.

Er din kæreste lidt en nørd? Giv ham et computer- eller konsolspil i gave

Hvis din kæreste gamer i ny og næ, vil du stensikkert kunne glæde ham med et nyt, anmelderrost spil. Der udvikles rigtig mange gode spil hvert år, men det er ikke sikkert, at du har helt styr på, hvilke spil der hitter for tiden. Det er, vi kommer ind i billedet.

Herunder finder du nogle af de nye, anmelderroste spil, som uden tvivl vil begejstre din gamer-kæreste. Vi skal dog advare om, at nogle af spillene er så ekstremt vanedannende, at der godt kan gå et par uger, før du kan komme i kontakt med din kæreste, hvis du vælger at forære ham et af disse.

  • (Action) Grand Theft Auto V
  • (Fodbold) FIFA 19
  • (Action) Far Cry 4
  • (Action) Far Cry 5
  • (Action) Fallout 4
  • (Skydespil) Call of Duty: Ghosts

Er du kreativt anlagt? – Lav selv gaven til din kæreste

Er der ingen butikker, der kan give din kæreste lige præcis dét, han fortjener, kan du altid gå en tur i værkstedet og kreere gaven selv. Vi ved godt, at den slags forslag straks giver associationer til det askebæger, du lavede til dine ikke-ryger-forældre, da du gik i folkeskole, men en homemade gave behøver slet ikke være kikset.

Måske er du benådet med stor kreativitet, og i så fald vil du sagtens kunne slippe af sted med at lave en gave selv til din kæreste, for eksempel et digt eller et flot maleri, som symboliserer din kærlighed til ham.

Selvom du ikke er kreativt anlagt, kan du også sagtens sammenstrikke en personlig gave, som din kæreste vil blive glad for.

En mulighed kunne være at drible ned i det lokale supermarked og købe stort ind af din kærestes yndlingsslik, chips, sodavand og lignende. Alt det, som din kæreste elsker, dekorerer du i en lille kurv, og i kurven anbringer du et lille sødt kort, hvorpå der står, hvor meget du elsker din kæreste.

Herunder følger en række konkrete forslag til gaver, du selv kan lave:

  • Personlige gavekort til forkælelse
  • En lille godtekurv med alt, hvad din kæreste kan lide
  • Et sødt digt
  • Et smukt maleri

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Der er ikke meget ligestilling, når det kommer til skilsmisser