Informativ artikel om CBD-creme

Fremragende skitur til Norge

For nyligt vendte jeg retur efter en formidabel skiferie til de norske fjelde, nærmere bestemt Hemsedal. Mit første ophold i Norge skuffede på ingen måde, og det er allerede nu planlagt, at jeg vender tilbage næste måned.  

Skiferier er de bedste ferier. Jeg elsker at være aktiv, og det må man sige, at man er på en skiferie. Men selvom man er aktiv, er der også masser tid til at hygge sig og komme hinanden ved. Tiden i liften er afslappende og hyggelig, og her man kan virkelig få snakket med sine rejsekammerater.

For nyligt returnerede jeg fra min sjette skiferie. Den sjette her af slagsen foregik i Norge. Det var første gang, jeg holdt ferie i Norge, og jeg blev ingenlunde skuffet. Jeg var ellers lidt skeptisk, da jeg ad omveje havde hørt, at Norge ikke rigtig kunne matche Østrig og Frankrig, når det kom til alpint skiløb, men det var altså slet ikke min erfaring.

Det er muligt, det er beskrivende for visse områder i Norge, men i mine øjne ikke for Hemsedal, hvor vi var. Selvom vi alle fire, der var af sted, er habile skiløbere, var der rigeligt med udfordrende bjerge. Det hele kørte som smurt. Sneen var god, himlen blå, og skilifterne kørte uden stop. Der var stort set intet at klage over. Fantastisk tur!

Et kritikpunkt…

På mange områder synes jeg, at det har været den bedste skiferie nogensinde, men der er dog et kritikpunkt, og det er de norske priser. Det går godt i Norge, og det mærker man desværre som udefrakommende. Alt er dyrt…

Heldigvis havde vi en del mad med hjemmefra, og da vi valgte at lave mad selv hver aften, gik det ikke helt galt. Vi var dog til afterskiing to dage, og det blev altså en lidt dyr omgang.

Til gengæld mødte vi et par søde norske piger, hvilket klart kompenserede for de høje priser i baren.

Jeg vil bare af sted igen nu…

Vi kom hjem igen i søndags. Det er selvfølgelig altid dejligt at komme til Danmark igen og se folk, man har savnet lidt, men lige nu, mens jeg skriver og tænker tilbage på de gode stunder, vil jeg egentlig bare gerne af sted igen med det samme. Jeg elsker virkelig at komme på skiferie, så jeg kan nærmest ikke vente til næste år, hvor vi gentager succesen.

Atter en gang bliver det Hemsedal i Norge, der bliver offer for vores besøg. Vi har allerede bestilt, så det er super fedt! Min første skiferie til Norge blev dermed ikke den sidste. Langt fra!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Informativ artikel om CBD-creme