Hvilken fiskestang skal jeg købe?

Netop startet et herre- og et kvindemagasin!

Jeg er ret meget oppe at køre! Det er jeg, fordi jeg langt om længe har fået sparket gang i to projekter, som jeg har haft lyst til at kaste mig over i uendeligheder.

Der er tale om et herre- og et kvindemagasin, som jeg efter mange, mange travle måneder endelig har fundet tid til at starte! Herremagasinet bærer navnet Onlymen, mens kvindemagasinet har fået navnet Onlywomen.

At starte et magasin op fra bunden er en stor opgave, og heldigvis er jeg da heller ikke alene om at løfte denne. Jeg får nemlig hjælp af min gode ven – og forretningsmakker – Casper, og der er heldigvis lige så meget ild i hans øjne som i mine, hvorfor jeg er helt sikker på, at vi går en succesfuld tid i møde.

Jeg håber meget, at I, mine dejlige følgere, tager pænt imod de nye magasiner og fortæller jeres venner og bekendte om dem, så vi hurtigst muligt kan få bygget et publikum op. Gør I dette, så lover jeg til gengæld en masse værdifuldt og interessant content!

Det var alt for denne gang! Kan I passe på jer selv derude i denne svære Corona-tid!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvilken fiskestang skal jeg købe?