Har netop kreeret en side om lydbogsapps

Netop lanceret Eltjek24.dk

Så nåede vi endelig langt nok til, at vi kunne gå live med vores nyeste site – et sammenligningssite i el-nichen. To måneder har det taget os at kreere al content, og det lyder jo egentlig ikke af super meget, men jeg kan fortælle, at vi har arbejdet i nærmest døgndrift, og at det i perioder har føltes som en lang ørkenvandring. Nu har vi dog nået en milepæl, og det er decideret fantastisk!

Vidste du godt, at du siden 2003 selv har haft mulighed for at beslutte, hvilket elselskab der skal levere strøm til din adresse?

Hvis ikke, er du langt fra alene. Mange danskere er nemlig ikke klar over, at de selv er herrer over, hvilken el-leverandør de ønsker at samarbejde med.

Det hænger uden tvivl med, at mange tænker, at strøm er strøm, og så længe der løber noget igennem stikkontakterne, gider man ikke bruge tid på området.

I mine øjne er den tilgang dog uhensigtsmæssig, hvilket blandt andet skyldes, at der kan være rigtig mange penge at spare på elregningen, hvis bare man gider at sætte sig ind i, hvilke eludbydere der er de billigste.

Ydermere kan du gøre en forskel på klimaets vegne ved at vælge en klimabevidst eludbyder. Sandheden er nemlig desværre den, at der stadigvæk findes elselskaber i Danmark, der leverer sort strøm til kunderne – altså strøm, der ikke stammer fra bæredygtige energikilder.

Heldigvis har tendensen de senere år været, at langt de fleste elselskaber har bevæget sig i en grøn retning, hvorfor størstedelen af markedet i dag udelukkende udbyder strøm, der stammer fra bæredygtige energikilder.

Nogle elselskaber er desuden blevet ekstraordinært klimabevidste, hvilket blandt andet kommer til udtryk ved, at de assisterer i forbindelse med opførelse af nye skovområder og deslige.

Hvis jeg har vækket din lyst til at kigge nærmere på dine muligheder for at finde et elselskab, der er både billigere og mere klimabevidst end det, du har nu, så tjek mit nye site Eltjek24.dk, hvor du blandt andet kan finde overskuelige oversigter over de bedste elselskaber.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Har netop kreeret en side om lydbogsapps