Du HAR råd til at date online!

Derfor skal du prøve en penisring

Sexlegetøj og mænd er normalt ikke to ting der hænger særligt godt sammen. Hos kvinder er det meget normalt at investere i lidt plastik der kan gøre de ensomme stunder lidt hyggeligere, men mænd går ofte i en stor bue udenom sexlegetøj – måske fordi de ser på kvindens legetøj og bliver skræmt væk ved tanken om, at skulle i nærheden af en stor plastikdildo.

Men der findes heldigvis andet sexlegetøj til mænd end store plastikpenisser, og vi mener at du snyder dig selv for en fed oplevelse, hvis du kategorisk afviser at prøve det af. Et let sted at starte dit eventyr er med en penisring som både du og din partner kan få glæde af.

Du har sikkert hørt om penisringe, for det er nemlig et af de absolut mest populære former for sexlegetøj på markedet, måske fordi det er relativt let at gå til, hvis man gerne vil eksperimentere men er ny på området.

Inden du beslutter om en penisring er noget for dig, vil du formentlig være interesseret i hvordan man bruger den og hvordan den egentlig virker – så lad os gennemgå det ganske kort:

En penisring er, som navnet antyder, en ring der skal på penis. Nærmere bestemt skal den sidde ved roden af skaftet hvor den vil klemme til passe meget til, at blodet vil have lidt sværere ved at passere tilbage fra penis. I praksis betyder det en kraftigere, større og længerevarende erektion, så du helt simpelt kan præstere bedre – til både din og din partners fornøjelse.

Der findes et væld af varianter, men den klassiske penisring er lavet af et elastisk materiale og har som nævnt til formål at lukke en smule for blodgennemstrømningen i lemmet. Men ligesom med så mange andre produkter, så findes der også indenfor penisringe mere avancerede versioner, som eksempelvis ringe med vibrator for øget nydelse for dig selv og partner.

Hvad så med størrelsen, tænker du måske? – Ja, hvis du er veludrustet som en ung hingst, så bør du selvfølgelig overveje en ekstra gang, om en almindelig størrelse penisring er den rigtige for dig. Heldigvis findes der flere varianter som kan justeres i størrelsen alt efter behov og humør. Du bliver altså ikke røvet fra den særlige seksuelle oplevelse det er at bruge en penisring, selvom du bærer rundt på 20kg i underbukserne, eller måske mere beskedne 20g.

Penisringen er et godt sted at starte for dig der er nysgerrig på mulighederne ved at inkludere sexlegetøj i dobbeltsengen eller når du er alene. De er nemme at bruge, diskrete og så koster de ikke alverden.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Du HAR råd til at date online!