Hvad er akne, og hvordan får man bugt med lidelsen?

Du HAR råd til at date online!

“Det er dyrt at komme i gang med dating på internettet, så det er ikke for mig!” – Sådan hører vi ofte fra dem vi hjælper i jagten på kærligheden. Det er dog imidlertig en fordom der ikke holder vand. I hvert fald ikke fuldstændigt, for der er rigtig nok mulighed for at købe sig til særlige funktioner og muligheder gennem datingsidernes premiummedlemskaber, men om du vælger at benytte dig af disse er som oftest op til dig.

For nogen vil premiumfunktionerne give god mening og dermed være en hestesko til et parforhold, imens det for andre ikke vil gøre den store forskel. Det vigtige at understrege er dog, at det er fuldstændigt valgfrit, og du kan SAGTENS komme i gang med dating på nettet gennem gratis datingsider uden at spendere så meget som en krone.

Hvis du alligevel skulle vælge at bruge lidt mønter på dit foretagende, så snakker vi oftest ikke meget mere end 100 kr. om måneden – et beløb de fleste kan overleve uden. En kaffe mindre fra baresso hver eneste måned (Ja, så dyre er de efterhånden….) og så kan du potentielt ende med at finde din eneste ene online.

Nu lyder det måske som en mindre salgstale for, at du bruger dankortet næste gang du skal date online, men vi anbefaler faktisk altid folk til at prøve de gratis funktioner af først, for så efterfølgende at vurdere om der ville være noget værdi i, at de opgraderede til en premiumkonto. Nogen gange er det givet godt ud, men der er også gratis datingsider hvor det virkelig er småting du får for dine lommepenge.

Så prøv siden af, læs hvad du får for pengene og beslut dig derefter. Vær særlig opmærksom på bindingsperioden på dit abonnement når du betaler på gratis datingsider – vi ved nemlig af erfaring, at man af og til kan blive bundet i en længere periode end man har lyst til. Så husk at læse det med småt!

Når alt det med betalingen er sagt, så er der ting der er langt vigtigere for din succes med netdating. Et vellignende profilbillede og en interessant og velskrevet profiltekst får dig længere end nogle som helst premiumfunktioner på datingsiden.

Når kontakten så er etableret med en potentiel bejler, så er det vigtigt at du sørger for at være interessant og investere dig selv i samtalen. Men afstem dialogen og relationen så du ikke engagerer dig for meget og ender med at fremstå desperat. Der er mange flere gode råd til dig der leder efter kærligheden på nettet, men det må være en sag for en anden dag.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad er akne, og hvordan får man bugt med lidelsen?