Derfor skal du prøve en penisring

Date din lysekrone

Det kan være nervepirrende den første gang med den nye kæreste.
– Altså første gang du skal have din udkårne med hjem til familien, hvor han eller hun som en gris på et dyreskue, bliver inspiceret, vurderet og set an.

Er han en god fyr? Kommer hun fra en ordentlig familie? Har han et godt job? Kan hun føde børn?
osv. osv.

Det er en smule angst fremkaldende, for hvad nu hvis familien ikke kan lide din nye kæreste. Hvad nu hvis de ikke synes om ham eller hende?

MEN! Hvis du synes det er slemt. Så forestil dig, hvis den kæreste du tog med hjem til familien, var en lysekrone.

– Ja, det lyder næsten som et afsnit af Casper og Mandrilaftalen.
Men den er, i følge dagens.dk, god nok. Det er rent faktisk sket for en 33-årig kvinde fra England. Hun hedder Amanda, og hun er knaldhamrende, brændende, hovedkulds, forelsket i sin. Kunstner pause.

I sin lysekrone… Det er da vist dating for ældre på et alternativt niveau!

Amanda fortæller, at hun er smask forelsket i sin lysekrone Lumiere, som dagligt bliver forkælet med kys og kram, fra sin menneskelige partner. Og apropos partner, så blev det officielt sidste valentinsdag, hvor Amanda var på knæ for sin lysekrone, og de to er nu forlovede.
– Det må i øvrigt være svært at fri til en lysekrone. Dels fordi det er en komplet vanvittig ting at gøre, men også fordi der må være et vist krav til ringen. Der skal en seriøst diamant i, hvis man skal imponere en lysekrone, som i forvejen består af 90% diamanter.

Nå, men de er altså forlovede nu. Den sagde åbenbart ja. Eller… Den sagde i hvert fald ikke nej. Og det er nok det bedste man kan håbe på, når man falder på knæ for loftslampen derhjemme.

Ja. Kuk-kuk!

Amanda er tiltrukket af objekter, fortæller hun. Det fandt hun ud af som 14-årig, hvor hun blev forelsket i sit trommesæt. Senere var det så Frihedsgudinden der stod for skud. Og nu… Lamper, åbenbart.

Altså, jeg har før hørt min kæreste komme hjem og fortælle, at hun er blevet simpelthen så forelsket i en vase nede fra Kop og Kande. Jeg har altid formodet, at det var en tale måde for at vise sin begejstring, men nu kan jeg da godt komme lidt i tvivl.
Skal jeg til at være jaloux? Bliver jeg snart skiftet ud med en stribet Kähler jubilæumsvase? Finder jeg hende i seng med en Lyngbyvase når jeg kommer hjem senere i dag?

Det er, i sandhed, en forunderlig verden vi lever i. Mangfoldig. Plads til lidt af hvert. Åbenbart også mennesker, der dater lysekroner.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Derfor skal du prøve en penisring