Hvordan ser hudorme ud?

Jeg anbefaler dette legehus!

Vi har netop købt et legehus – nærmere bestemt legehuset Karoline fra Bauhaus. Herunder kommer en beskrivelse af huset, og hvorfor jeg synes, det er så fantastisk.

Består af gode materialer

Legehuset er et saml-selv-legehuse, hvorfor det kan være en fordel, hvis du eller din partner har flair for den slags.

Materialerne, som legehuset skal bygges af, er af højeste kvalitet. Blandt andet er der tale om 19 mm vægplanker af nedtørret, ubehandlet gran. Derudover leveres huset med underpap og tag, som består af to færdige elementer, hvorfor dette er rigtig let at montere.

Kreativ frihed

Når man bygger huset, har man en smule kreativ frihed. Man bestemmer nemlig, om vinduet skal monteres i siden af huset eller i gavlen. Som du kan se på billedet, er der en rigtig fin, hyggelig overdækket veranda til legehuset. Her kan ens børn sidde og hygge sig med læskedrik på varme sommerdage, når det bliver lidt for varmt inde i huset.

Skal overfladebehandles

Legehuset har rigtig mange plusser. Det har dog også et enkelt minus, og det er, at det skal overfladebehandles, når det er opsat. Det skal det i hvert fald, hvis man vil undgå fugt, skimmelsvamp og lignende, og det gætter vi på, at langt de fleste vil.

Det er naturligvis et minus, fordi det betyder, at der venter lidt mere arbejde. Hvis man har ja-hatten på, er det dog et lille plus, da det giver en mulighed at tilpasse huset med farve og udsmykning.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvordan ser hudorme ud?