Kigger på hus i Esbjerg

Har netop købt træningsudstyr til hjemmet!

Coronaen hærger, og selvom mit fitnesscenter stadigvæk har åbent, har jeg lidt svært ved at tillade mig selv at gå derned. Det er jo en rotterede for smitte, tænker jeg bare.

‘Denne indstilling har desværre haft negativ effekt på min form. Styrketræning har jeg nærmest ikke dyrket noget af, og jeg må også indrømme, at efterårsvejret har fået mig til at droppe meget cardiotræning. Det er bare mere tillokkende at blive hjemme under tæppet end at løbe en tur i regn og blæst.

Nu har jeg fået lidt mave, og det har altså været et wake-up-call. Jeg ønsker ikke at spolere min fine form, og derfor har jeg investeret i lidt træningudstyr online.

Jeg har blandt andet købt kettlebells, en træningsbænk, håndvægte samt en vægtstang og vægtskiver. Umiddelbart får jeg varerne allerede i morgen. Det glæder jeg mig til. Tænker, det bliver ret let at motivere sig til at lave øvelser, når man har udstyret lige ved hånden.

Billigere end jeg havde regnet med

Det overraskede mig faktisk, at træningsudstyret ikke kostede mere, end det gjorde. Havde jeg vidst, hvor billigt det kunne erhverves, er det sandsynligt, at jeg havde købt det for længe siden.

Nu må vi se, om de lave priser også afspejler sig på kvaliteten. Jeg hverken håber eller tror det. Læste en masse forbrugeranmeldelser, inden jeg handlede, og de fleste var meget positivt stemte over for de produkter, som jeg købte.

Det kan dog være, at de har lavere standarder end mig, men det må tiden vise.

Kommer til at savne fællesskabet

Selvom jeg glæder mig til at få udstyret hjem i privaten, tror jeg, at jeg vender tilbage til fitnesscentret, så snart jeg anser det som forsvarligt igen. Jeg savner nemlig fællesskabet deroppe rigtig, rigtig meget!

Normalt træner jeg en del på hold, og det er altså bare fedt med andre dedikerede medlemmer, der kan motivere og presse en til at yde lidt ekstra. Det kommer jeg stensikkert til at mangle, når jeg skal hjemmetræne!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kigger på hus i Esbjerg