Netop startet et herre- og et kvindemagasin!

Kigger på hus i Esbjerg

Så er det ved at være tid til næste skridt i livet. Efter at have boet i lejlighed i snart ti år hedder den sgu snart hus. Kæresten og jeg har længe snakket om det, og nu er vi så småt begyndt at afsøge markedet.

For to timer siden skrev jeg “ejendomsmægler Esbjerg” i søgefeltet på Google, og siden da har vi klikket rundt på en masse forskellige ejendomsmægleres sider for at se, hvad de kunne tilbyde. Indtil videre har vi lavet en shortliste med fem huse, der ser interessante ud.

Alle fem huse befinder sig i rolige parcelhuskvarterer, hvilket er et kriterium til vores kommende hjem, som både kæresten og jeg har. Det er vigtigt, at vi finder et roligt, børnevenligt sted, hvor vores kommende børn kan lege på gaden, uden at vi skal bekymre os.

Derudover vil vi gerne have et hus med en fin have og terrasse. Vi er nemlig begge udemennesker, der elsker sommeren!

Ydermere stiller kæresten store krav til køkkenet. Det skal være nyt, smart og funktionelt. Den del er jeg lidt ligeglad med, men det er selvfølgelig heller ikke mig, der rigtig skal bruge det, hvorfor det kun giver mening, at hun har det sidste ord.

Det er virkelig spændende, at et af de fem huse måske bliver vores kommende hjem. Jeg har endnu ikke en favorit, da jeg synes, at alle fem huse på hver deres måde har nogle fortrin, der taler til mig. Alle huse har desværre også nogle ulemper, og så er spørgsmålet bare, om vi vurderer, at vi vil kunne leve med disse.

Det bliver rigtig sjovt og spændende at se husene i virkeligheden. Det er nok også først der, at man kan mærke, hvorvidt et hus tænder en eller ej. Vi har sendt mails til tre forskellige mæglere, så lige nu sidder vi faktisk bare og stirrer på mailboksen for at få svar på, hvornår vi kan få lov at se vores måske kommende hjem.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Netop startet et herre- og et kvindemagasin!