Informativ artikel om balancebræt - hvad er det, og hvornår bruges det?

Syspeople fra Aarhus hædret for andet år i træk af Børsen

For andet år i træk har Syspeople modtaget Børsens gazellepris. Dette begejstrer naturligvis Syspeoples direktør samt resten af holdet.

Den 7. november var en dejlig dag for en masse midtjyske virksomheder, som blev hædret af Børsen, der uddelte gazellepriser.

En gazellepris gives til virksomheder, der vokser kontinuerligt, og som minimum fordobler sin omsætning eller sit bruttoresultat i løbet af fire regnskabsår.

En af de hædrede virksomheder var Syspeople, som fik tildelt prisen for andet år i træk. Dette vakte, ikke så overraskende, stor begejstring hos Syspeople-holdet.

Mikkel Leth-Nissen, der er direktør i virksomheden, udtaler følgende:

– Vi er både taknemmelige og glade for at modtage Gazelleprisen igen i år. Vi synes selv, det er en fantastisk rejse – og en rejse, som alle i Syspeople bidrager væsentligt til. Selvom resultater taler sit eget sprog, så er det væsentligste ikke, hvad der står på bundlinjen, og hvor mange medarbejdere vi er. Det vigtigste er kvaliteten af vores arbejde og vores kunders opbakning, som betyder, at vi hver dag går glade og stolte på arbejde.

Syspeople blev stiftet tilbage i 2012. Siden virksomhedens stiftelse har de præsteret at øge omsætningen hvert eneste regnskabsår. I løbet af perioden fra 2012 til 2017 har virksomheden næsten 10-doblet sin bruttofortjeneste.

Håber og forventer væksten fortsætter

At Syspeople for andet år i træk tildeles Børsens gazellepris får dem ikke til at hvile på laurbærerne fremadrettet. Tværtimod. I stedet sætter de sig en masse nye mål og hæver overliggeren yderligere.

– Vi er stadig nysgerrige og ambitiøse, og vi brænder for at levere de bedste løsninger. Vi glæder os meget til at vokse sammen med vores kunder og fortsat gøre en forskel i et marked, som vi mener stadig har et meget stort potentiale, udtaler Mikkel Leth-Nissen

Hvem er Syspeople?

Syspeople er en konsulentvirksomhed med speciale i service management og digital transformering. Virksomheden er blandt andet en respekteret forhandler af ServiceNow Danmark.

Syspeoples kunder udgøres af en lang række store danske virksomheder.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Informativ artikel om balancebræt - hvad er det, og hvornår bruges det?