Ny a-kasse til mig!

Det går sgu meget godt med årets nytårsforsæt

Jeg troede aldrig, at jeg var typen, der ville få mig et nytårsforsæt, men 2022 blev året, hvor jeg ændrede mig på dette område.

I 2022 er mit nytårsforsæt nemlig at komme i bedre form og få den krop, som jeg altid har ønsket mig, og det er virkelig startet godt for mig!

Jeg har været flittig gæst i Fitness World og fået klaret både styrke- og cardiotræning. Jeg ved, at der vil gå en del tid, før jeg for alvor ser resultater, men allerede nu kan jeg se, at jeg har tabt en del fedt og fået flere muskler.

Jeg er endnu ikke i mål, men der er heldigvis også nogle måneder endnu, før det er sommer, og jeg er sgu rimelig fortrøstningsfuld i forhold til at nå mine visuelle mål!

Tak til Fittips.dk

I forbindelse med mit nytårsforsæt er jeg faldet over Fittips.dk, der giver tips og tricks til sådan noget, som mig, der gerne vil i bedre form.

Hvis du ikke kender dette site, vil jeg gerne have lov at anbefale det. Flere af deres artikler har inspireret mig til mere træning og nye, effektive øvelser!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny a-kasse til mig!