Hvilken måltidskasse skal jeg vælge?

Ny a-kasse til mig!

Indrømmet. Min overskrift sælger umiddelbart ikke varen, for det lyder godt nok som et kedeligt indlæg det her.

Har du alligevel forvildet dig ind for at læse det, vil du næppe fortryde. Tænker nemlig, det bliver en øjenåbner for dig i forhold til, hvilke muligheder din a-kasse kan byde på, som du ikke kendte til.

Som så mange andre har jeg i flere år betalt til en a-kasse uden at bruge den en eneste gang, men så for et par uger siden endte jeg på a-kasse-guiden.dk, mens jeg sad og kedede mig. Derfor gav jeg mig til at læse et par anmeldelser af de forskellige a-kasser, og så blev det åbenbaret for mig, at a-kasser ofte er meget mere end et økonomisk sikkerhedsnet.

Næsten alle a-kasser byder på medlemsfordele, der involverer karrieremæssig rådgivning. Det anede jeg ikke, og jeg anede da slet ikke, at en del a-kasser byder på fordele, der rækker udover det faglige.

Personligt er jeg ekstremt fodboldinteresseret, og hvert år bruger jeg mange penge på billetter til superliga-kampe. Under mit besøg på a-kasse-guiden.dk opdagede jeg, at både Det Faglige Hus og 3F forkæler deres medlemmer med fribilletter til en række superliga-kampe, og derfor blev det i mit tilfælde farvel og tak til Akademikernes A-kasse, som jeg udelukkende havde valgt, fordi de bød på en lav kontingentsats.

Også noget for tøserne

Med fare for at få woke-klanen efter mig så tror jeg, at det overordnet set primært er drenge, der er interesserede i superliga-billetter og den slags. Derfor forstår jeg godt, hvis du som hunkønsvæsen ikke føler dig fristet, men bare rolig.

Der er nemlig også a-kasser med medlemsfordele, der i den grad tilgodeser hunkønsvæsenerne – i hvert fald dem, der kan lide at shoppe.

Et par a-kasser byder nemlig på rabatter i en masse forskellige butikker og webshops, hvilket var noget, der fangede min kærestes interesse, da jeg konstaterede dette med skærmen foran mig. Hun endte derfor også med at skifte a-kasse.

Hvis jeg har gjort dig interesseret i at skifte a-kasse, kan jeg i øvrigt oplyse om, at det ikke koster så meget som en krone at skifte, så kom bare i gang du!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvilken måltidskasse skal jeg vælge?