Netop lanceret Datinghelp.dk

Har netop lanceret et nyt fedt sammenligningssite

Finder der noget bedre, end når 4-6 måneders hårdt arbejde endelig bærer frugt i et eller andet omfang? Det synes jeg ikke, og derfor er det med megen glæde i stemmen, at jeg kan berette om, min makker og jeg for et par dage siden lancerede vores nyeste site på stammen – nemlig Mobiloraklet.dk.

Mobiloraklet.dk er – ligesom mange af vores andre sites – en sammenligningsportal. Denne gang er det mobilabonnementsnichen, vi har kastet os over, og dette er ingenlunde en tilfældighed. Det har været et mål i rigtig lang tid at lave et sammenligningssite i den niche, der virkelig sparker røv; vi har bare ikke haft tiden før nu.

Find det rette mobilabonnement med vores hjælp

Hvis du er på udkig efter et nyt mobilabonnement, vil du kunne spare rigtig meget tid i research-fasen efter det rette ved at besøge vores site.

Herinde finder du nemlig yderst overskuelige oversigter over blandt andet de bedste mobilabonnementer, de billigste mobilabonnementer og de bedste mobilabonnementer med streaming.

På vores forskellige oversigter finder du en filter-funktion, der gør, at du lynhurtigt vil kunne isolere de mobilabonnementer, der imødekommer de krav, du måtte have.

Hvis du eksempelvis ønsker et mobilabonnement, der byder på fri tale, vil du ved hjælp af blot et enkelt klik kunne få isoleret alle de abonnementer, der gør netop dette.

Nu starter promoveringsarbejdet

Vi har virkelig knoklet de seneste 4-6 måneder for at banke sitet op, og derfor synes jeg faktisk også lidt, at vi fortjener ferie og ro nu, men den går ikke…

Vi er nemlig langt fra færdige med Mobiloraklet.dk, hvis dette site skal blive en succes.

Sagen er nemlig den, at brandet endnu er helt ukendt, hvorfor antallet af daglige besøgende på sitet er yderst lav, og det går jo ikke. Vi tjener ingen penge på at åbne digitale spøgelsesbutikker.

Derfor kommer vi til at bruge de næste måneder på at lave promoveringsarbejde for sitet med henblik på at sikre en stor strøm af daglige besøgende. Vi har allerede lagt planen. Nu skal den bare udføres.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Netop lanceret Datinghelp.dk