Netop lanceret Eltjek24.dk

Netop lanceret Datinghelp.dk

Hvis du leder efter en juleromance, så kan jeg stensikkert hjælpe dig.

For ganske få dage siden lancerede jeg nemlig Datinghelp.dk, et site, hvor vi ønsker at hjælpe danskerne med at finde kærligheden.

Via Datinghelp.dk finder du blandt andet overskuelige oversigter over de bedste danske datingsider, anmeldelser af disse samt en hulens masse artikler med tips og tricks til dating.

Det være sig blandt andet artikler om, hvordan du skriver en god profiltekst, hvilke emner du med fordel kan bringe op på en første date, samt hvilke film der egner sig allerbedst som første date-film.

To hårde måneder

Vi har knoklet på sitet i omkring to måneder, hvor vi hver eneste dag har kreeret en masse lækkert content og finjusteret det visuelle udtryk.

I perioder har vi været meget pressede, men når vi i dag ser det færdige resultat har det været alle anstrengelserne værd. Sitet er nemlig blevet endnu flottere og bedre, end vi turde håbe på, da vi tog det første digitale spadestik til dette.

Hvad så nu?

Vi mangler en lille smule content, som skal skrives i løbet af de næste uger. Derudover påbegynder vi så småt næste fase, som omfatter promovering af sitet. Derfor vil vi råbe højt om sitet på alle vores tilgængelige kanaler samt forsøge os med lidt PR-arbejde i håb om, at en række større medier vil nævne vores site og dermed udbrede kenskabsgraden til dette.

Da sitet er helt nyt, er der stort set ingen besøgende på nuværende tidspunkt, men det skal vi nok få lavet om på! Vi er heldigvis super dygtige til markedsføringsdelen, og det er jo langt fra første gang, at vi skal skabe et brand.

Derfor har vi også en klar strategi og plan for, hvordan Datinghelp.dk inden for et års tid skal blive danskerne foretrukne sammenligningsplatform i dating-nichen.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Netop lanceret Eltjek24.dk