Drager snart mod Horsens

Så har jeg sgu lavet en ny hjemmeside!

Hvis du kender mig, ved du, at mit levebrød er indtægter fra en række forskellige hjemmesider, hvor jeg sender mine besøgende videre til andre platforme/forhandlere.

Jeg driver blandt andet sider om dating, sexlegetøj samt babyudstyr, og nu kan jeg så skrive endnu en side på CV’et – nemlig Fish ‘N’ tips, hvorfra jeg vil sælge fiskeudstyr og skrive vejledende blogindlæg om lystfiskeri.

Det er altid super spændende at søsætte en ny side. Jeg tror, det er at se noget tage form, der gør det så interessant at starte nye projekter, og form har siden allerede taget. Casper – min kompagnon og vores grafiske mand – er desværre på ferie lige nu, så det visuelle er ikke noget særligt, men det bliver det inden længe, når han er tilbage.

Jeg har dog nået en masse andet nyttigt, for eksempel at sætte feeddelen op, så vores side automatisk henter nye produkter hver eneste uge. Ligeledes kan man allerede nu finde over 1000 produkter inden for fiskegrej på vores side nu, og menustrukturen spiller!

De næste uger kommer til at gå med at skrive kategoritekster og få styr på det tekniske. Det er nemlig et nyt tema, så vi har uden tvivl en række udfordringer med dette, som skal løses, men vi skal nok få styr på det. Det får vi altid!

Der er desværre kun 1,5 måned til jul, hvorfor det er tvivlsomt, at vi med denne side når at få glæde af julesalget. Det gør vi til gengæld uden tvivl med vores andre sider, der kører rigtig fint stort set allesammen. Sidste år havde vi kun en salgsside til juletid, og den havde ikke de bedste placeringer, men i år har vi tre stærke, så det bliver rigtig spændende at følge!

Når denne side er færdig, skal vi snart i gang med en ny. Vi har et par ideer på tegnebrættet, men vi har endnu ikke besluttet os endeligt for, hvilken niche vi kaster os over næste gang.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Drager snart mod Horsens