Har netop købt træningsudstyr til hjemmet!

Hvilken måltidskasse skal jeg vælge?

Konen og jeg har besluttet os for, at vi vil prøve en måltidskasse. Ideen trækker i os, fordi ingen af os er særligt kreative i køkkenet, hvorfor den alt, alt for ofte ender med at stå på lasagne eller pasta med kødsovs.

Vi kan se, at rigtig mange måltidskasse-løsninger byder på stor variation i de ugentlige menuer, og det tiltrækker os. Vi kan nemlig rigtig godt lide at smage forskelligt mad begge to – ingen af os er bare særligt gode til indhente nye, spændende opskrifter.

Vi troede ikke, at markedet for måltidskasser var så stort, som det nu engang er. På den ene side er det da fedt med noget at vælge imellem, men på den anden side bevirker det også, at det bliver rigtig svært at tage en beslutning. Rigtig mange af måltidskasserne lyder jo rigtig, rigtig gode.

Umiddelbart er vi mest til enten RetNemts løsning eller Marley Spoon. Det, der taler for RetNemt, er at denne løsning har et virkelig godt ry, og at den byder på rigtig stor variation. Det er dog en løsning, der kræver, at vi hver dag bruger omkring en halv time på madlavning. Det lyder måske af meget lidt for nogle, men for os er det desværre meget. Vi er begge to meget ambitiøse karrieremennesker, som sjældent har arbejdsdage på under 10 timer, og efter lange arbejdsdage er vi altså bare bombet og udmattede, hvorfor en halv times tjans i køkkenet kan virke helt uoverskueligt…

Derfor overvejer vi i den grad også Marley Spoon, selvom denne løsning ikke har et nær så godt ry som RetNemt. Løsningen tiltaler os dog, fordi retterne her blot skal varmes, hvilket vi – uanset hvor hård og lang en arbejdsdag har været – altid kan overskue.

Det er sgu svært… Jeg tror, jeg er nødt til at drible ind på Godappetit.dk igen for at læse endnu mere om de forskellige måltidskasse-løsninger, så vi kan komme nærmere end endegyldig beslutning.

Byd hellere end gerne ind, hvis I har nogen erfaringer med måltidskasser.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Har netop købt træningsudstyr til hjemmet!